Upoređivanje uređaja

Flux pro

Prosečno: 4.3 (Glasova: 3)

Preduzeće Flux Pro sa gotovo dve decenije iskustva na polju klimatizacije, generalni je uvoznik i distributer SAMSUNG sistemske klimatizacije za Srbiju i Crnu Goru.
Naše osnovne delatnosti su projektovanje,prodaja, i izvođenje svih vrsta termo-tehničkih instalacija.
Posebno smo posvećeni rešenjima baziranim na implementaciji VRV sistema klimatizacije – najkompleksnijeg i energetski najefikasnijeg sistema za grejanje hladjenje klimatizaciju i ventilaciju poslovnih i komercijalnih prostora.

Zahvaljujući našem iskustvu u radu, kao i kvalitetu brenda čiji smo generalni uvoznici, pouzdano možemo da odgovorimo na sve zahteve savremene gradnje. Posvećeni smo poštovanju najsavremenijih ekoloških standarda, kao i najsavremenijih standarda u uštedi energije.
U prilog ovoj tvrdnji navodimo da Flux Pro poseduje i sledeće sertifikate:
- sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001
- sistem ekološkog menadžmenta ISO 14001
- sistem menadžmenta zaštite i bezbednosti zdravlja zaposlenih OHSAS 18001.
Kompanija Samsung, kao naš partner, sa svojim uspešnim trajanjem, inovativnošću i kvalitetom predstavlja danas na svetskom tržištu lidera u razvoju novih tehnologija, kako u elektronici, tako i u sistemskoj klimatizaciji.
Kao kompaniji koja se intenzivno i stabilno razvija na tržištu, nudimo vam saradnju i naše usluge u Srbiji, Crnoj Gori, a Samsung dugoročno partnerstvo i podršku svim vašim projektima .
U mogućnosti smo da Vam ponudimo sve pogodnosti koje podrazumevaju jednog izvođača za projektovanje, isporuku i montažu sistema klimatizacije vrhunskog kvaliteta, što sobom nosi jednostavnu organizaciju, neograničenu odgovornost za kvalitetno izvršenje posla, ali i cenovno najpovoljniju ukupnu ponudu.
Stojimo Vam na raspolaganju za dodatna pitanja i dogovor za sastanak, kada bismo vam, u neposrednom kontaktu, bliže predstavili naše reference i predlog ponude za vaše projekte.

web: http://www.flux.rs

Dodaj komentar


Flux pro
adresa: Majora Zorana Radosavljevica 374, Zemun, Beograd
telefon: 011/6557-837
Prikaži na mapi