Upoređivanje uređaja

Gree

Prosečno: 3.5 (Glasova: 23)
Ukupno rezultata: 87
Sortiranje po:

Stari modeli

KataloziKompanija GREE Electric Appliances, Inc. Of Zhuhai ("Gree") osnovana 1991. godine je najveći proizvođač opreme za klimatizaciju na svetu. Svaki 3. klima uređaj koji se proda u svetu, proizveo je Gree.

Proizvodnja se odvija u 9 proizvodnih pogona: 5 u Kini (Zhuhai, Changquing, Hefei, Zhengyhou i Wuhab), po jedan u Brazilu, Pakistanu, Vijetnamu i Indoneziji. Gree zapošljava 80.000 radnika od čega više od 5.000 inženjera zaduženih za istraživanja i razvoj. Zahvaljujući stalnom ulaganju u istraživanja i razvoj Gree je danas vlasnik više od 3.500 prijavljenih patenata.

Gree proizvodi su podeljeni u 20 kategorija, sa 400 serija i preko 7000 modela. Danas više od 200 miliona ljudi širom sveta koristi proizvode koje je proizveo Gree.

Visok kvalitet proizvoda garantuje 300 laboratorija za ispitivanje kvaliteta i preko 300 inspektora u pogonu izlazne kontrole. Zahvaljujući tome, Gree je u Kini jedina marka klima uređaja s oznakom "Svetska marka", a koja mu je dodeljena od strane "General Administration of Quality Supervision, Inspection and Quarantine".

Posebna pažnja se posvećuje ekološkim i zdravstvenim zahtevima, ali i potrošnji električne energije, nivou buke i ugrađenim materijalima, što Gree izdvaja od uređaja ostalih proizvođača.

18.02.2009. godine GREE Electric Appliances i Daikin Industries sporazumno su se udružili radi zajedničkog ulaganja u proizvodnju kompresora i kućišta za klima uređaje. Gree i Daikin su u odnosu 51% (Gree) prema 49% (Daikin) u dve zajedničke fabrike.