Marketing

Klimauredjaji.com je najposećeniji informativni portal o klima uređajima. Portal godišnje pregleda preko 500.000 posetilaca koji otvore više od milion web stranica.

Klimauredjaji.com posećuju pretežno kupci klima uređaja - 70% !
Ekskluzivnim predstavljanjem Vaše firme na stranicama sajta, obraćate se ka potencijalno velikom broju Vaših kupaca godišnje!
Zamislite da u Vašu prodavnicu na minut dolazi korisnik da se raspita za kupovinu klima uređaja.

Objavljivanje karakteristika uređaja koje uvozite ili distribuirate na sajtu je besplatno.

Kako naše posetioce – pretvoriti u Vaše kupce?

1. Reklamiranje putem banera

Klima uredjaji baner pozicije

Pozicija 1 je prvo što korisnik vidi, prikazuje se na svim stranama sajta i pogodna je za branding kampanje. Dimenzije: 728x90 piksela, vrh svih strana sajta.

Pozicija 2 je veće površine i nalazi se sa leve strane. Dimenzije: 300x250 piksela. Postoji na naslovnoj strani, strani sa vestima i u posebnim kategorijama.

Zakupom na mesečnom nivou dobijate ekskluzivno pravo prikaza banera na odabranoj poziciji, nezavisno od broja prikaza – otvorenih stranica.

Vezanim objavljivanjem banera stičete povoljnije uslove i popuste.

Drugi načini predstavljanja:

2. PONUDA PRODAVNICE – Zasebna stranica sa podacima o Vašoj prodavnici – naziv, adresa, telefoni, link, mapa, slike iz prodavnice i kompletna ponuda uređaja. Link sa spiska svih prodavnica i u cenovniku svakog uređaja koji imate na lageru. Popust za višemesečno objavljivanje, saznaj više → .

Pogledajte i primer ove stranice.

3. ISTICANJE FIRME – Baner 300x250 piksela na stranici sa spiskom svih prodavnica sa desne strane.

4. ISTICANJE SERVISA ILI OBUKE ZA SERVISERE – Centralni ili bočni baner na stranici sa spiskom svih servisa

5. PR PROMO TEKST (VEST) Obavestite posetioce sajta Klimauredjaji.com o novoj tehnologiji proizvođača uređaja, novom proizvodu (usluzi) ili događaju. U sklopu Vašeg teksta, dobijate i link ka Vašem sajtu preko kog će svi posetioci sajta Klimauredjaji.com moći da dođu do više detalja. Tekst se objavljuje kao vest. Period prikaza vesti je neograničen.

6. BRENDIRANJE SAJTA (TAKE OVER) - pozadina sa Vašim dizajnom. Odličan način da se predstavite posetiocima sajta Klimauredjaji.com, bez obzira na kom delu sajta se oni nalaze, umesto standardne pozadine sajta, postavljamo Vaš logo/proizvod/najavu na ceo sajt, koje posetilac gleda sve vreme dok se nalazi na sajtu.

Klima uredjaji brendiranje

Otvoreni smo za sve ostale oblike oglašavanja i saradnje.

Reklamirajte se na jedinom specijalizovanom portalu o klimatizaciji u Srbiji i okruženju.
Predstavite svoje proizvode mnogo većem broju posetilaca nego što imate na sopstvenoj internet prezentaciji.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju ili su Vam potrebne dodatne informacije ili cenovnik, rado ćemo odgovoriti na Vaš upit.

Kontakt

Ivan Gaćeša
Urednik sajta
tel: 381 60 0386-638
ivan.gacesa@klimauredjaji.com