Uslovi koriscenja

Molimo da pažljivo pročitate navedena pravila i uslove korišćenja sajtova klimauredjaji.com i klimauredjaji.rs koji su besplatni. Pristupanjem sajtu, korišćenjem materijala koji se na njemu nalazi, Vi automatski prihvatate “Uslove korišćenja”.

AUTORSKA PRAVA

Sva prava zaštićena. Imena kompanija i proizvoda na ovom sajtu mogu predstavljati zaštićeno ime ili robnu marku koja je u vlasništvu kompanije i kao takve su i predstavljene.

KORIŠĆENJE INFORMACIJA SAJTA

Vi možete da gledate, kopirate i štampate stranice pod uslovom da stranice koristite isključivo za ličnu upotrebu, informativne i nekomercijalne svrhe. Izuzev kada je posebno naglašeno nije dozoljeno slati, demonstrirati, reprodukovati, oglasiti, prenositi ili distribuirati informacije sa ovog sajta kako bilo kog dela tako i u celosti bez prethodne pismene dozvole sajta klimauredjaji.com.

POSETIOCI

Izuzev kada je drugačije istaknuto od strane sajta klimauredjaji.com, svi materijali, komentari i informacije koji su postavljeni na sajt od strane posetilaca smatraju se vlasništvom sajta klimauredjaji.com. Za postavljanje komentara, informacija i materijala na sajtu klimauredjaji.com ne možete biti plaćeni, iako to postaje vlasništvo sajta. Sajt klimauredjaji.com može koristiti materijale, komentare i informacije bez dozvole ili naknade.

LINKOVI

Sajt može sadržati linkove ka sajtovima koji nisu u vlasništvu i pod kontrolom sajta klimauredjaji.com, stoga sajt klimauredjaji.com nije odgovoran za njihov sadržaj i
korišćenje.

KOLAČIĆI

Klimauredjaji.com koristi kolačiće ('cookies') radi što boljeg korisničkog iskustva. Prikupljaju se lični podaci u vidu: IP adresa, datum i vreme pristupa, internet stranica sa koje se pristupa, pretraživač koji koristite kao i operativni sistem računara koji koristite.

GARANCIJE I OBAVEŠTENJA

Informacije, materijali i usluge koji se nalaze na ovom sajtu mogu biti zastareli ili sa greškama. ako nije suprotno naglašeno sve informacije, materijali i usluge se koriste takvi
kakvi jesu, bez ikakvih garancija. ni u kom slučaju sajt klimauredjaji.com nije odgovoran za direktnu, indirektnu, slučajnu, specijalnu ili posledičnu štetu ili štete od gubitka profita, prihoda, podataka, prosleđenu vama ili drugima. sajt klimauredjaji.com zadržava pravo da izmeni ili prepravi bilo koji podatak na sajtu u bilo kom trenutku bez obaveštenja.