Upoređivanje uređaja

HVAC Eco Bio Cleaner 5l

HVAC Eco Bio Cleaner 5l
HVAC Eco Bio Cleaner 5l ispitivanje 1/4
HVAC Eco Bio Cleaner 5l ispitivanje 2/4
HVAC Eco Bio Cleaner 5l ispitivanje 3/4
HVAC Eco Bio Cleaner 5l ispitivanje 4/4
Prosečno: 5 (Glasova: 23)
Uporedi

Koncentrovano sredstvo za čišćenje klima uređaja, isparivača i kondenzatora.

Za spoljašnje i unutrašnje pranje.

HVAC Eco Bio Cleaner je sredstvo koje veoma efikasno čisti klima uređaje, isparivače, kondenzatore i filtere svih toplotno-rashladnih sistema.


Prodavnica Adresa i telefon Ažurirano Cena
Hajduk Veljkova 1, Beograd
    tel: 065/3565-133

04.06.2020. 1,650 din
Karakteristike :

Koncentrovano sredstvo za čišćenje klima uređaja, isparivača i kondenzatora. Za spoljašnje i unutrašnje pranje.

HVAC Eco Bio Cleaner je sredstvo koje veoma efikasno čisti klima uređaje, isparivače, kondenzatore i filtere svih toplotno-rashladnih sistema. Sredstvo je u potpunosti bezbedno za rad i radnike, nije korozivno, tako da je primenjljivo za čišćenje svih vrsta materijala, uključujući sve lake materijale i aluminijum.

Sredstvo je u potpunosti bezbedno za rad operatera, jedina mera opreza o kojoj treba voditi računa je da sredstvo ne dospe u oči, jer može da izazove iritaciju oka. Sredstvo je izrađeno od biorazgradivih supstanci, tako da je BIO razgradivo i ekološki prihvatljivo.

Uputstvo za rad:
U zavisnosti od težine zaprljanosti površina, koje se čiste, sredstvo se može koristiti razblaženo u odnosu 1:5. Na zaprljanu površinu naprskati sredstvo i ostaviti da deluje 10 minuta, potom isprati čistom vodom.

Sastav:
Amfoterni surfaktant <3%, nejonski surfaktant <3%, Konzervans I Methylistothiazolinone, parfem (Citric, Amyl Cinnamal)..


Komentari

Dodaj komentar