Upoređivanje uređaja

Gorenje pokretna klima KAM 26THP

Gorenje pokretna klima KAM 26THP
Gorenje pokretna klima KAM 26THPGorenje pokretna klima KAM 26THP daljinskiGorenje pokretna klima KAM 26THP soba
Nema glasova
Uporedi

Kapacitet hlađenja: 9.000 Btu/h
Kapacitet grejanja: 9.000 Btu/h
Energetska klasa: A+ / A
Korisna oblast: 25 m²
Rashladno sredstvo: R 290

 


 
Prodavnica Adresa i telefon Ažurirano Cena
Trenutno nijedna prodavnica nije definisala cenu za ovaj uređaj.
 
Karakteristike :
Model KAM 26THP
Kapacitet hlađenja 3 kW (9.000 Btu/h)
Kapacitet grejanja 2,5 kW (9.000 Btu/h)
Energetska klasa A+ / A
Protok vazduha 380 m³/h
Potrošnja (hlađenje/grejanje): 965 / 890 W
Radni medijum R 290
Nivo buke 53 dB
Boja Bela
Dimenzije (ŠxVxD) 442x750x382 mm
Težina 35kg

 

Gorenje prenosna klima KAM 26THP je model proizvođača HISENSE Corporation, kompanije koja je prva u Kini proizvela i lansirala na tržište inverter klima uređaje.

Sopstveni proizvodni kapaciteti, stroga kontrola kvaliteta i inovativni razvoj čine HISENSE vodećim proizvođačem sistema za klimatizaciju u Kini i u celom svetu. Kompanija ima zajednička ulaganja sa globalnim brendovima kao što su HITACHI i IBM.

Gorenje daje mogućnost svim kupcima Gorenje klima uređaja, u periodu od 01.03. do 31.08.2019., da ostvare pravo na 5 godina bezuslovne garancije uz registraciju na sajtu.

Jednostavna instalacija - Postavljanje pokretnog klima uređaja je veoma jednostavno i oduzima svega nekoliko minuta. Ovo će Vam dobro doći ako želite da se rashladite odmah nakon unošenja novog aparata u Vaš dom.

Gorenje pokretni klima uređaj obezbeđuje vam uvek prijatan ambijent pomoću naprednih karakteristika kao što su:
SMART mode je zgodan režim u slučaju naglog pada temperature na ulici tokom dana ili za korisnike koji ne žele da razmišljaju o izboru načina rada klima uređaja. Jednostavno izaberite željenu temperaturu u prostoriji i SMART režim, a specijalni logički algoritam odrediće način rada klima uređaja i najbolja podešavanja za brzinu ventilatora.
FOLLOW ME ( I FEEL ) mode je senzor visoke preciznosti koji se nalazi u daljinskom upravljaču. Senzor prenosi informacije o temperaturi na unutrašnju jedinicu klima uređaja, koja automatski podešava rad uređaja, u zavisnosti od uslova oko korisnika.
LED display -  na prenosnom klima uređaju prikazuje trenutne postavke kako bi vam bile pružene potrebne informacije. Takođe doprinosi elegantnom izgledu vašeg uređaja

Pored naprednih karakteristika Gorenje klima uređaji poseduju i najsavremeniju tehnologiju:
Sleep mode - Ova funkcija omogućava automatsko smanjivanje snage hlađenja/grejanja za 1°C u toku prva dva sata rada. Ovaj režim se tada nastavlja i u toku sledećih 5 sati, nakon čega se automatski isključuje.
Super (Turbo) mode - Funkcija turbo rada omogućava uređaju da postigne prethodno određenu temperaturu za najkraće moguće vreme.
Manual Switch Button - klima uređaj može se uključiti/isključiti pomoću dugmeta, bez upotrebe daljinskog upravljača.
1 W Standby - To znači da kada je klima uređaj isključen, on zapravo ne troši struju da bi se održao u pasivnom režimu i za napajanje memorijske jedinice na kojoj su memorisane najnovija posdešavanja potroši 1W/h.
Auto Restart - U slučaju nestanka struje, a kada se napajanje opet uspostavi, klima uređaj se automatski vraća na prethodni režim rada.
Jedinstvena Nonlinear Magnetic Control Technology razvijena je od strane HISENSE-a, a može raditi na visokim frekvencijama u uslovima visokog opterećenja i u širem rasponu frekvencija, što garantuje veću snagu hlađenja
Intelligent PFC control technology - Tehnologija PFC kontrole može održati potreban napon kada je potrebno nadoknaditi ga u slučaju niskog napona. Upravljački sistem klima uređaja nezavisno omogućava ili onemogućava ovu funkciju. PFC radi u skladu sa trenutnim naponskim uslovima, tako da je rad i dalje jednako efikasan kada napon nije stabilan.
Energetska efikasnost ovog klima uređaja zadovoljava klasu A, što osigurava ekonomičnost i istovremeno visoke performanse klima uređaja.

Kapacitet uklanjanje vlage je 1,5 L/h
Korisna oblast za koju je namenjen ovaj model je 53 m²
Rashladno sredstvo: ECO gas R 410A
EER 3,1
COP 2,8


 

Dodaj komentar