Upoređivanje uređaja

Vesti

Alergije i klima uređaji

26. 04. 2021. god.
klima-uredjaji-alergija

Da li postoji alergija na klima uređaj I koje su najveće zablude o njima?

Nakon duge zime konačno su pred nama lepi prolećni dani. Sunce nas mami da izađemo iz stanova, ali i da otvorimo prozore i dozvolimo toplom prolećnom vazduhu da ispuni naše domove. Ipak, nije mali broj onih ljudi koji osećaju strepnju čim ugledaju procvetalo drveće i šarene parkove i livade. To su upravo one osobe koje imaju probleme sa alergijama.

Detaljnije →

Saveti za postavljanje klima uređaja

15. 04. 2021. god.
postavljanje-klima-uredjaja

Pravilna postavka klime nije samo stvar estetike. Ona je važna za pravilan rad klima uređaja, njegovo pravilno servisiranje, a tu je i onaj finansijski momenat, potrošnja električne energije.

Detaljnije →

Hisense pruža rešenje za sve tipove objekata

31. 03. 2021. god.
Hisense-VRF

U modernom svetu poslovanja nije neuobičajeno da se kompanije prepoznaju po tradiciji, kvalitetu, stručnosti, deljenju istih vrednosti i uspešnosti poslovanja. Kada se na sve navedeno doda i kvalitet proizvoda i zajednička vizija budućnosti poslovanja, dolazimo do tačke gde postoje svi preduslovi za dugoročnu i uspešnu saradnju.

Detaljnije →

Toplotna pumpa rešenje za grejanje stana od 100m2 sa podnim grejanjem

22. 03. 2021. god.
LG-ThermaV-Monoblok-R32

Toplotna pumpa najbolje rezultate daje kada vodu treba da zagreje na što nižu temperaturu. I tu je površinsko (podno/zidno) grejanje apsolutni pobednik.

Detaljnije →

Geff kreditna linija za zeleno finansiranje

27. 02. 2021. god.
Geff program

EDRB obezbedila sredstva za finansiranje energetski efikasnih tehnologija za fizička lica, koja imaju kreditnu sposobnost.

Detaljnije →

Kako do čistog vazduha u vašem domu

06. 02. 2021. god.
pm-cestice-pm 2.5

Zagađenost vazduha je tema koja je pokrenula čitavu javnost Srbije. Dugogodišnji problem je „isplivao“ na površinu i postao goreća tema oko koje se „podigla prašina“ ne samo u Srbiji, već i u čitavom svetu.

Veliki broj fabrika u glavnom gradu, povećan broj vozila u saobraćaju, kao i privatna ložišta tokom zime doprineli su da vazduh u Beogradu postane izuzetno zagađen. Sada, osim zbog Korona virusa, stručnjaci preporučuju da se u najzagađenijem dobu dana, nose maske kako bismo se zaštitili od toksičnih čestica iz vazduha.

Detaljnije →

Hisense Fresh Master HiNano klima uređaj

28. 01. 2021. god.
Hisense-Fresh-Master

Prvi JKA sertifikat za svež vazduh dodeljen Hisense klima uređajima.

Japanska organizacija za osiguranje kvaliteta, neprofitna organizacija japanske vlade, dodelila je Hisense Fresh Master klima uređajima prestižni JKA sertifikat za svež vazduh, čime je Hisense postao prvi brend klima uređaja na svetu koji je dokazao tehničku superiornost performansi "ventilacije" i "oksigenizacije" prostora.

Detaljnije →

Dobra rešenja za hladne zimske dane

18. 01. 2021. god.
toplotna-pumpa-resenje-za-grejanje-zimske-dane

Hladni zimski dani su pred nama. Živa u termometru se spustila ispod nultog podeoka Celzijusa. U stanovima i kućama je osetno hladnije. Potrošnja električne energije je povećana, a svi se hvatamo za glavu kada stigne januarski račun za struju.

Detaljnije →

Hisense sistem toplotnih pumpi vazduh-voda

17. 12. 2020. god.
Hisense-sistem-toplotnih-pumpi

Hisense sistem toplotnih pumpi vazduh/voda koristi raspoloživu energiju iz spoljne atmosfere, u razmeni freona koji kruži unutar mašine i spoljašnjeg vazduha zahvaljujući svojstvu freona da isparava na niskim pritiscima i niskoj tmeperaturi i kondenzuje na visokim pritiscima i visokoj temperature dobija se efekat značajno manje potrošnje električne energije u grejanju i hlađenju kao i visoki stepeni efikansosti.

Detaljnije →

Znate li da vazduh u vašem domu može biti duplo zagađeniji od spoljašnjeg?

13. 11. 2020. god.
Saveti kako da poboljšate kvalitet vazduha u domu

Imajući u vidu činjenicu da 85 do 90 odsto svog života provodimo u zatvorenom, kvalitet vazduha u prostorijama u kojima svakodnevno boravimo od velikog je značaja za naše zdravlje. Nažalost, prema rezultatima Zajedničkog istraživačkog centra Evropske komisije, vazduh u zatvorenom prostoru može biti i do dva puta zagađeniji od onog napolju. S obzirom na to da je provetravanje često komplikovanije u sezoni grejanja i gripa, rešenja za prečišćavanje vazduha, poput modernih klimatizacionih sistema, mogu biti od pomoći.

Detaljnije →

Pages