Upoređivanje uređaja

Vesti

Kompanija LG u potpunosti prelazi na korišćenje obnovljive energije do 2050. godine

22. 07. 2021. god.
2021 LG Sustainability Report

Ovo je nastavak ekološkog obavezivanja kompanije započete inicijativom Zero Carbon 2030

Detaljnije →

Čuvajte se šoka od naglih promena temperature

30. 06. 2021. god.
klima-uredjaji-nagle-promene-temperature

Velika razlika u temperature spoljnog vazduha i onog u automobilu ili stanu može dovesti do ozbiljnog zdravstvenog problema, kao što je toplotni udar.

Detaljnije →

Veličanstvena inovativnost – LG ARTCOOL

17. 06. 2021. god.

Inovacija može da se definiše kao početak nečeg novog - ideje, metode, usluge, proizvoda ili tehnologije koja unapređuje postojeće temelje neke oblasti tako da korisnicima pruži originalne i praktične pogodnosti. Inovacije u kućnim aparatima su obično usredsređene na jednu karakteristiku zbog koje bi trebalo da odstupi od konkurencije.Detaljnije →


Čuvajte se lažnih poziva klima servisa

02. 06. 2021. god.
klima-uredjaji-call-centar

Letnja sezona počinje, telefon svakodnevno zvoni i svi se predstavljaju kao da su montirali uređaj u Vašem stanu i da je vreme za servis iako ne znaju ni o kom se uređaju radi niti kada je montiran.

Detaljnije →

Nove tehnologije prečišćavanja vazduha u klima uređajima

17. 05. 2021. god.
nove-tehnologije-preciscavanja-vazduha

Pandemija korona virusa donela nam je velike probleme, ali nas je i naučila mnogo toga. Zapravo, do nedavno smo se zaista retko bavili kvalitetom vazduha koji svakodnevno udišemo. Danas, on je postao jedna od gorućih tema u čitavom svetu.

Sve češće se pokreće pitanje aero zagađenja u velikim gradovima, pa su sve pristuniji i pojmovi poput jonizatora, uv nano čestica, nanoeX, hi nano, i tome slično. Iako na tržištu postoje inovativni sistemi koji nam pružaju mogućnost da vazduh koji dišemo učinimo kvalitetnijim, malo je onih kojima su ovi pojmovi jasni.

Detaljnije →

Efikasnost, ušteda električne energije i zaštita životne sredine u jednom uređaju? Moguće je!

05. 05. 2021. god.
LG Therma V

Sezona velikog spremanja je počela, uz manje ili veće investicije koje će naš životni prostor učiniti još udobnijim. Kad je u pitanju grejanje, ono uvek odnosi znatan deo kućnog budžeta, ali ima i drugu cenu koja je poslednjih godina sve vidljivija  - zagađuje životnu sredinu i doprinosi globalnom zagrevanju. Zato je i koncentracija štetnih čestica u našim gradovima uvek veća u grejnoj sezoni.

Detaljnije →

Alergije i klima uređaji

26. 04. 2021. god.
klima-uredjaji-alergija

Da li postoji alergija na klima uređaj i koje su najveće zablude o njima?

Nakon duge zime konačno su pred nama lepi prolećni dani. Sunce nas mami da izađemo iz stanova, ali i da otvorimo prozore i dozvolimo toplom prolećnom vazduhu da ispuni naše domove. Ipak, nije mali broj onih ljudi koji osećaju strepnju čim ugledaju procvetalo drveće i šarene parkove i livade. To su upravo one osobe koje imaju probleme sa alergijama.

Detaljnije →

Saveti za postavljanje klima uređaja

15. 04. 2021. god.
postavljanje-klima-uredjaja

Pravilna postavka klime nije samo stvar estetike. Ona je važna za pravilan rad klima uređaja, njegovo pravilno servisiranje, a tu je i onaj finansijski momenat, potrošnja električne energije.

Detaljnije →

Hisense pruža rešenje za sve tipove objekata

31. 03. 2021. god.
Hisense-VRF

U modernom svetu poslovanja nije neuobičajeno da se kompanije prepoznaju po tradiciji, kvalitetu, stručnosti, deljenju istih vrednosti i uspešnosti poslovanja. Kada se na sve navedeno doda i kvalitet proizvoda i zajednička vizija budućnosti poslovanja, dolazimo do tačke gde postoje svi preduslovi za dugoročnu i uspešnu saradnju.

Detaljnije →

Toplotna pumpa rešenje za grejanje stana od 100m2 sa podnim grejanjem

22. 03. 2021. god.
LG-ThermaV-Monoblok-R32

Toplotna pumpa najbolje rezultate daje kada vodu treba da zagreje na što nižu temperaturu. I tu je površinsko (podno/zidno) grejanje apsolutni pobednik.

Detaljnije →

Pages