Upoređivanje uređaja

Vesti

Inverter klima i prečišćivač vazduha u jednom uređaju? Moguće je!

19. 10. 2021. god.
LG dual cool inverter klima sa preciscivacem

Dobar dan: Beograd je danas bio jedan od najzagađenijih gradova na svetu, a ni drugi gradovi u Srbiji ne zaostaju puno.

Detaljnije →

Zašto vam je potreban usmerivač vazduha za klima uređaj?

06. 09. 2021. god.
usmerivac-vazduha-klima-uredjaja

Koliko puta vam se dogodilo da uključite klimu da hladi ili greje, udobno se smestite a onda shvatite da vam vruć ili hladan vazduh duva pravo u vrat ili glavu. Osim što ni malo nije prijatno, ovo može biti i veoma opasno po zdravlje.

Kako rešiti ovaj problem?

Proizvođači klima uređaja i dodatne opreme za njih uvideli su potrebu korisnika za uređajem koji bi omogućio usmeravanje vazduha ka plafonu prostorije. Neki modeli klima uređaja imaju ugrađen senzor pokreta u prostoru, prepoznaju kretanje osoba u prostoriji i izbegavaju direktan udar vazduha u telo.

Detaljnije →

Kako se pravilno koristi klima uređaj u automobilu?

16. 08. 2021. god.
auto-klima-pravilno-koriscenje
Visoke letnje temperature koje smo imali prilike da osetimo ovog leta značajno su promenile pogled ljudi na klima uređaje. Sve češće oni su postali deo životnih prostora, a oni koji imaju svoj automobil sada gotovo da ne mogu da funkcionišu ukoliko u njemu nemaju klimu.
Klima uređaji su jednostavno postali sastavni deo našeg života. Čak i najžešći protivnici korišćenja klime sada su malo modifikovali svoje mišljenje.Detaljnije →

Zašto voda kaplje iz klime

01. 08. 2021. god.
klima kaplje leti

Visoke temperature prouzrokovale su povećanju potražnju za klima uređajima, a na ugradnju se čeka i po nekoliko nedelja. Fasade zgrada danas su više nego ikada načičkane spoljnim jedinicama klima uređaja iz kojih, pogodite, kaplje voda. 

Koliko puta vam se desilo da idete trotoarom i na glavu vam padne kapljica vode? Sigurni smo, mnogo puta. Ovo jako neprijatno iskustvo osetio je gotovo svako od nas. Prvo se zapitate šta je, a onda kad podignete glavu shvatite, to je kondenz iz klime. 

Detaljnije →

Pravilno korišćenje klima uređaja

26. 07. 2021. god.
pravilno-koriscenje-klima-uredjaja

Sa dolaskom vrelih dana, odmah se postavlja pitanje koja je to optimalna temperatura klima uređaja kako bi se prijatno osećali, a ujedno ne ugrožavali zdravlje?
Svi težimo da se zaštitimo ili sklonimo od vrućine. Lekari apeluju u ovom periodu na česta rashlađivanja, što češće odmore, uzimanje što više tečnosti.

Detaljnije →

Kompanija LG u potpunosti prelazi na korišćenje obnovljive energije do 2050. godine

22. 07. 2021. god.
2021 LG Sustainability Report

Ovo je nastavak ekološkog obavezivanja kompanije započete inicijativom Zero Carbon 2030

Detaljnije →

Da li je moguće preživeti leto bez klime

15. 07. 2021. god.
vrucina-temperatura

Visoke temperature vazduha, koje su u Srbiji prelazile 40 podeok Celzijusove skale uslovio je ljude da se sve više okreću kupovini i korišćenju klima uređaja u svojim domovima. Čak i oni najuporniji su shvatili da je bez njih život postao gotovo nezamisliv. 

Detaljnije →

Čuvajte se šoka od naglih promena temperature

30. 06. 2021. god.
klima-uredjaji-nagle-promene-temperature

Velika razlika u temperature spoljnog vazduha i onog u automobilu ili stanu može dovesti do ozbiljnog zdravstvenog problema, kao što je toplotni udar.

Detaljnije →

Veličanstvena inovativnost – LG ARTCOOL

17. 06. 2021. god.

Inovacija može da se definiše kao početak nečeg novog - ideje, metode, usluge, proizvoda ili tehnologije koja unapređuje postojeće temelje neke oblasti tako da korisnicima pruži originalne i praktične pogodnosti. Inovacije u kućnim aparatima su obično usredsređene na jednu karakteristiku zbog koje bi trebalo da odstupi od konkurencije.Detaljnije →


Čuvajte se lažnih poziva klima servisa

02. 06. 2021. god.
klima-uredjaji-call-centar

Letnja sezona počinje, telefon svakodnevno zvoni i svi se predstavljaju kao da su montirali uređaj u Vašem stanu i da je vreme za servis iako ne znaju ni o kom se uređaju radi niti kada je montiran.

Detaljnije →

Pages