Upoređivanje uređaja

Vesti

Znate li da vazduh u vašem domu može biti duplo zagađeniji od spoljašnjeg?

13. 12. 2019. god.
Saveti kako da poboljšate kvalitet vazduha u domu

Imajući u vidu činjenicu da 85 do 90 odsto svog života provodimo u zatvorenom, kvalitet vazduha u prostorijama u kojima svakodnevno boravimo od velikog je značaja za naše zdravlje. Nažalost, prema rezultatima Zajedničkog istraživačkog centra Evropske komisije, vazduh u zatvorenom prostoru može biti i do dva puta zagađeniji od onog napolju. S obzirom na to da je provetravanje često komplikovanije u sezoni grejanja i gripa, rešenja za prečišćavanje vazduha, poput modernih klimatizacionih sistema, mogu biti od pomoći.

Detaljnije →

Beograđani dišu najzagađeniji vazduh u svetu

26. 11. 2019. god.

Beograđani od jutros dišu najzagađeniji vazduh u svetu, a ista situacija biće i u nedelju, podaci su aplikacije za merenje kvaliteta vazduha AirVisual.

Detaljnije →

Kako se rešiti vlage i plesni u domu?

19. 10. 2019. god.
Vlaga

Kišovit početak jeseni kao i svakodnevna visoka vlažnost vazduha u ovom periodu pogoduju pojavi vlage u kućama i stanovima. 

Detaljnije →

Kompanija LG donirala klima uređaje Institutu za neonatologiju

23. 09. 2019. god.
LG donirao klime institutu za neonatologiju

Kao društveno odgovorna kompanija svesna svakodnevnih problema sa kojima se susreću zdravstvene ustanove u Srbiji, a u cilju unapređenja uslova boravka prevremeno rođene dece u Institutu za neonatologiju u Beogradu, kompanija LG Electronics (LG) ovoj ustanovi donirala je četiri nova LG Dual Inverter klima uređaja.

Detaljnije →

Zašto je ugradnja i servisiranje od strane ovlašćenog servisera važno

31. 08. 2019. god.
klima pozar

Vest o požaru koji je izbio na klima uređaju na Novom Beogradu ponovo je pokrenula pitanje ispravne instalacije i adekvatnog servisiranja klima uređaja.

Detaljnije →

Hisense – novi brend na tržištu Srbije

15. 08. 2019. god.

Klima uređaji kompanije Hisense od nedavno su dostupni i na našem tržištu. U nastavku predstavićemo vam ovu Kinesku kompaniju, njenu tehnologiju i uređaje koji su dostupni kod nas.

Detaljnije →

Humanitarna akcija - klima uređaji za bolnicu Sveti Sava

06. 08. 2019. god.
Unija servisera klimatizacije bolnica Sveti Sava

UNIJA SERVISERA KLIMATIZACIJE BEOGRAD je pokrenula humanitarnu akciju u kojoj ucestvuju clanovi Unije servisera, uvoznici i sve firme dobre volje koje svojim donacijama kako klima tako i instalacionog materijala pomazu da se akcija sto bolje odradi.

Detaljnije →

Kakvo nas vreme očekuje do kraja leta i saveti za efikasno hlađenje

02. 08. 2019. god.
Temperatura avgust

Ostatak leta pred nama će, prema dugoročnoj prognozi RHMZ-a, biti prosečno vlažno i malo toplije, u proseku za jedan stepen u odnosu na višegodišnji prosek.

Detaljnije →

NOVI LG KLIMA UREĐAJI BRINU O OKOLINI I ZDRAVLJU KORISNIKA

18. 07. 2019. god.
LG klima uređaji za 2019. godinu

Svež i čist vazduh, odlične performanse uz minimalnu potrošnju energije i očuvanje okoline, kao i upravljanje i dijagnostika putem smart telefona, glavne su karakteristike modela za 2019. godinu

Detaljnije →

Ceo svet bira Gree

09. 07. 2019. god.
Ceo svet bira Gree

Kompanija Gree nalazi se u Zhuhaiju, prelepom obalnom gradu na jugu Kine, i broji preko 80.000 zaposlenih.

Detaljnije →

Pages