Upoređivanje uređaja

Vesti

Kako do čistog vazduha u vašem domu

06. 02. 2021. god.
pm-cestice-pm 2.5

Zagađenost vazduha je tema koja je pokrenula čitavu javnost Srbije. Dugogodišnji problem je „isplivao“ na površinu i postao goreća tema oko koje se „podigla prašina“ ne samo u Srbiji, već i u čitavom svetu.

Veliki broj fabrika u glavnom gradu, povećan broj vozila u saobraćaju, kao i privatna ložišta tokom zime doprineli su da vazduh u Beogradu postane izuzetno zagađen. Sada, osim zbog Korona virusa, stručnjaci preporučuju da se u najzagađenijem dobu dana, nose maske kako bismo se zaštitili od toksičnih čestica iz vazduha.

Detaljnije →

Hisense Fresh Master HiNano klima uređaj

28. 01. 2021. god.
Hisense-Fresh-Master

Prvi JKA sertifikat za svež vazduh dodeljen Hisense klima uređajima.

Japanska organizacija za osiguranje kvaliteta, neprofitna organizacija japanske vlade, dodelila je Hisense Fresh Master klima uređajima prestižni JKA sertifikat za svež vazduh, čime je Hisense postao prvi brend klima uređaja na svetu koji je dokazao tehničku superiornost performansi "ventilacije" i "oksigenizacije" prostora.

Detaljnije →

Dobra rešenja za hladne zimske dane

18. 01. 2021. god.
toplotna-pumpa-resenje-za-grejanje-zimske-dane

Hladni zimski dani su pred nama. Živa u termometru se spustila ispod nultog podeoka Celzijusa. U stanovima i kućama je osetno hladnije. Potrošnja električne energije je povećana, a svi se hvatamo za glavu kada stigne januarski račun za struju.

Detaljnije →

Hisense sistem toplotnih pumpi vazduh-voda

17. 12. 2020. god.
Hisense-sistem-toplotnih-pumpi

Hisense sistem toplotnih pumpi vazduh/voda koristi raspoloživu energiju iz spoljne atmosfere, u razmeni freona koji kruži unutar mašine i spoljašnjeg vazduha zahvaljujući svojstvu freona da isparava na niskim pritiscima i niskoj tmeperaturi i kondenzuje na visokim pritiscima i visokoj temperature dobija se efekat značajno manje potrošnje električne energije u grejanju i hlađenju kao i visoki stepeni efikansosti.

Detaljnije →

Znate li da vazduh u vašem domu može biti duplo zagađeniji od spoljašnjeg?

13. 11. 2020. god.
Saveti kako da poboljšate kvalitet vazduha u domu

Imajući u vidu činjenicu da 85 do 90 odsto svog života provodimo u zatvorenom, kvalitet vazduha u prostorijama u kojima svakodnevno boravimo od velikog je značaja za naše zdravlje. Nažalost, prema rezultatima Zajedničkog istraživačkog centra Evropske komisije, vazduh u zatvorenom prostoru može biti i do dva puta zagađeniji od onog napolju. S obzirom na to da je provetravanje često komplikovanije u sezoni grejanja i gripa, rešenja za prečišćavanje vazduha, poput modernih klimatizacionih sistema, mogu biti od pomoći.

Detaljnije →

Kako se rešiti vlage i plesni u domu?

19. 10. 2020. god.
Vlaga

Kišovit početak jeseni kao i svakodnevna visoka vlažnost vazduha u ovom periodu pogoduju pojavi vlage u kućama i stanovima. 

Detaljnije →

LG PuriCare Wearable – Revolucionarni prenosivi prečišćivač koji obezbeđuje čistiji vazduh

31. 08. 2020. god.
LG PuriCareT Wearable prečišćivač

Kompanija LG je na IFA sajmu u Berlinu predstavila proizvod koji štiti zdravlje

Detaljnije →

Hisense klima uređaji - Inovativna tehnologija, moderan dizajn i energetska efikasnost - sve na jednom mestu

14. 08. 2020. god.
Hisense klima uredjaji 2020

Pri odabriru klime, verovatno ćete se, kao i većina ljudi, prvenstveno voditi odnosom cene i kvaliteta - budžet je lako odrediti, ali kako da prepoznate kvalitet?

Detaljnije →

Napravite svoju ličnu oazu u kući sa LG DUALCOOL & PURE klima uređajem

27. 07. 2020. god.
LG Dualcool

Čist vazduh nam pomaže da se ujutru brže razbudimo, a uveče da lakše i bolje spavamo. Čuva nas od umora tokom dana i pomaže da se koncentrišemo, što je neprocenjivo ukoliko radimo od kuće.

Detaljnije →

Rat klima u kancelariji: Koja je prava temperatura na radnom mestu?

10. 07. 2020. god.
klima-uredjaj-optimalna-temperatura

Jedan kolega se nekontrolisano znoji u najlaganijoj majici, dok drugi sprečava svaki pokušaj da se napravi i najminimalnija promaja – debata o pravoj temperaturi u kancelariji poznata je svima.

Detaljnije →

Pages