Upoređivanje uređaja

Coolsistem

Prosečno: 3.8 (Glasova: 17)

Osnovna ideja ove stranice je da se prikažu opšte informacije o Coolsistem asortimanu ( klima uređaja i toplotnih pumpi tj grejanja I hlađenja na obnovljive izvore energije). COOLSISTEM je preduzeće specijalizovano za ugradnju, servis, popravku I prodaju svih vrsta klima uređaja, a to su split sistemi, multi sistemi i centralni sistemi klimatizacije kao I toplotnih pumpi vazduh-voda i voda-voda. Aktivnost firme uključuje rad sa najmodernijim alatima, istrumentima I opremom. Zapošljavamo stručne i kvalitetne radnike, a naše se usluge odlikuju visokim kvalitetom i vrlo korektnim cenama.

Naši radnici poseduju dugogodišnje iskustvo iz područja klimatizacije te su spremni vrlo brzo otkloniti bilo koji kvar na Vašem uređaju štedeći time Vaše vreme i novac.

Osnovni prioritet firme nije samo prodaja uređaja već te iste uređaje ugraditi, edukovati Vas, servisirati te uređaje u garantnom i vangarantnom roku tj. pružiti kupcu punu uslugu na jednom mestu. Naš posao obavljamo savesno i trudimo se da uvek budemo na raspolaganju za naše klijente. Uvek ćemo preporučiti idealno mesto i odgovarajući sistem da bismo zadovoljili sve vaše potrebe i zahteve koje sa pravom i očekujete od klimatizovanog prostora. Za sve klima uređaje iz svoje ponude COOLSISTEM je ovlašćeni servis u garantnom i vangarantnom roku te Vam stoga može pružiti punu tehničku i savetodavnu podršku.
Nakon višegodišnjeg iskustva u bavljenju klimatizacijom, sa pravom smo stekli ugled kao pouzdan partner svih ozbiljnih brandova iz iste oblasti (Mitsubishi, Gree, Samsung, Panasonic,Toshiba, LG, Midea i mnogi drugi).
Svoje poverenje su nam ukazali mnogi, učinite to i Vi. Nadamo se da će biti na obostrano zadovoljstvo.

web: http://coolsistem.com
Coolsistem klima
Coolsistem-Gree-montaza
Coolsistem-klime-zgrada
Coolsistem gree zgrada
Coolsistem daikin montaza
coolsistem sistem grejanja

Komentari

Dodaj komentar


Prodavnica
adresa: Ozrenska 4, Beograd
telefon: 064/1514-807, 011/4077-057


Servis
adresa: Ozrenska 4, Beograd
telefon: 064/1514-807, 011/4077-057