Upoređivanje uređaja

Interfrigo

Prosečno: 5 (Glasova: 10)

Kompanija "Interfrigo" osnovana je 1992. godine i od tada smo se stalnim napretkom i razvojem izborili za poziciju renomiranog poslovnog subjekta u oblasti rashladne i klima tehnike. Naš tim stručnjaka stalno prati svetska kretanja, neprekidno unapređujući proizvodno-prodajni asortiman.

Kompanija Interfrigo je generalni distributer i uvoznik Panasonic opreme za grejanje i klimatizaciju. Kao generalni uvoznik, kompanija Interfrigo je nosilac garancije, servisa I nabavke rezervnih delova za Panasonic opremu.

U svom asortimanu Panasonic opreme, Interfrigo može ponuditi sledeće:

  1. Klima uređaje sa Inverter kompresorima – Single split i Multi Split sistemi za rezidencijalnu primenu
  2. Toplotne pumpe sistem vazduh – voda za rezidencijalnu upotrebu snage od 3-16kW
  3. PACi, profesionalne sisteme za komercijalnu upotrebu, restorane, hotele, prodavnice, benzinske pumpe…
  4. VRF sisteme za profesionalnu I industrijsku klimatizaciju

Za kompletan asortiman Panasonic grejnje i klimatizacione tehnike, Interfrigo pruža kompletnu tehničku podršku, pomoć pri obuci korisnika kao i savetovanje oko najboljeg izbora za grejanje I hlađenje Vašeg objekta. Vršimo montažu I instalaciju ove opreme po sistemu ključ u ruke.

SERVIS

Naš servisni tim čine stručnjaci sa velikim iskustvom u održavanju i servisiranju rashladne i klima opreme koji su osposobljeni da u najkraćem roku otklone svaki kvar u radu vašeg sistema. Naši serviseri su sertifikovani za održavanje i servisiranje opreme i imaju na raspolaganju profesionalne alate i opremu, veliku zalihu rezervnih delova i logističku podršku proizvođača glavnih komponenti , a čiji se centri za tehničku podršku po potrebi uključuju u rešavanje kompleksnijih problema.

Održavanje i servis ugovaraju se u garantnom ili van garantnog roka na zahtev korisnika. Osim opreme naše proizvodnje, osposobljeni smo da servisiramo rashladnu i klima opremu bilo kog proizvođača.

Trenutno nam je preko 70 preduzeća i ustanova ukazalo poverenje i potpisalo ugovor o održavanju dole navedene opreme

  • Toplotne pumpe i čilere
  • VRF, multi split sisteme, i single split sisteme
  • Sisteme centralnog grejanja
  • Klima i ventilacione komore

GARANCIJA:

Za sve klima uređaje iz naše ponude posedujemo odgovarajuce ISO sertifikate o kvalitetu.Naši uređaji poseduju i specijalne EUROVENT sertifikate koje izdaje Evropska komisija. Takve sertifikate dobijaju uređaji visokih performansi i nivoa kvaliteta.

Garancija za uređaje Panasonic je 2 godine, dok je garancija na kompresore Panasonic 5 godina. Ova garancija propisana je direktno od strane proizvođača Panasonic.

Garantni list,račun i uputstvo na srpskom jeziku su sastavni deo isporuke uz naručeni proizvod kupcu.

Uslovi plaćanja :

1.Gotovinsko i plaćanje platnim karticama

2.Virmansko plaćanje

3.Plaćanje kreditnim karticama

____________________________________________________________________________

1. Gotovinsko ili plaćanje platnim karticama VISA, Maestro, MasterCard, Dina, American .

2. Plaćanje se vrši preko poslovnog ili tekućeg računa. Željeni proizvod koji poručujete možete platiti direktnom uplatom na naš račun, uz obavezno navođenje broja predračuna.

Predračun izdaje naša služba komercijale na zahtev, putem email-a.

3. Novina je plaćanje kreditnim karticama Banke INTESA na 6 rata BEZ KAMATE!

____________________________________________________________________________

Kompanija Interfrigo je u saradnji sa GEFF (programom finansiranja ekološke zelene sredine) omogućila kupcima da ostvare bolje uslove prilikom kupovine ekoloških proizvoda kao što su Panasonic toplotne pumpe. Ovi uslovi ogledaju se u ostvarenju boljih kreditnih uslova za kupovinu opreme Panasonic koja je ekološki prihvatljiva i ekološki efikasna kao i o povratu dela investiranih u ovakve proizvode.

NARUČIVANJE:

Proizvodi prikazani na ovom sajtu su deo asortimana ponude INTERFRIGO d.o.o.. Pre kupovine željenog proizvoda obavezno se informišite o trenutnoj raspoloživosti, jel na našem lageru nisu svi proizvodi raspoloživi u svakom trenutku.
Postoji mogućnost da uređaje poručite telefonskim putem ili dolaskom u naš prodajni objekat. Preko telefona i email-a možete zakazati montažu Vašeg željenog uređaja na teritoriji Beograda.

Naša preporuka je da montažu i puštanje u rad vrše serviseri – članovi UNIJE SERVISERA KLIMATIZACIJE. Njihove podatke možete pronaći na sajtu : https://unijaserviseraklima.rs/
Serviseri će izvršiti ispruku, montažu i puštanje u rad na objektu.
POŠTARINA I SLANjE ROBE:
Robu koju želite da kupite šaljemo na Vašu adresu širom Srbije u saradnji sa kurirskim službama. Isporuka proizvoda se naplaćuje po važećim cenovnicima kurirskih službi.
Ostvarujemo saradnju sa većim brojem kurirskih službi:

web: https://panasonic-klime.rs

Dodaj komentar


Prodavnica
adresa: Tošin bunar 163, Beograd
telefon: 011/311-4773; 213-2363; 213-5647; 213-8963