Upoređivanje uređaja

Održan 47. međunarodni KGH kongres i izložba

Datum : 08. 12. 2016.
47-kgh-klimatizacija-grejanje-hladjenje U organizaciji SMEITS-a, u Beogradu, u Sava centra, u periodu od 30.11 - 2. decembra 2016.godine održan je 47. po redu Međunarodni kongres o grejanju, hlađenju i klimatizaciji.

Jedna od najznačajnijih manifestacija vezanih za KGH (HVAC&R) instalacije na našim prostorima, gde svi zainteresovani projektanti, izvođači, studenti, ljudi koji se bave naučnim radovima… mogu čuti stručna predavanja o aktuelnim temama iz ovih oblasti, a takođe posetiti štandove domaćih i ino izlagača, pregledati mnogo opreme koja se ugrađuje u KGH instalacije.

Na kongresu je i kompanija LG Electronics (LG) najavila je lansiranje potpuno novog Multi V 5 sistema sa promenljivim protokom rashladnog fluida (VRF), za grejanje, hlađenje, svež vazduh i pripremu potrošne tople vode. Novi sistem iz izuzetno uspešne Multi V serije pomeriće granice u pogledu energetske efikasnosti i udobnosti za korisnike zahvaljujući pojednostavljenoj funkcionalnosti. Multi V 5 odlikuje inovativna Dual Sensing Control tehnologija koja prati temperaturu i nivo vlažnosti, kako bi upravljanje hlađenjem i grejanjem bilo efikasnije i komfornije. Multi V 5 opremljen je Ultimate Inverter kompresorom i ima povećanje maksimalnih kapaciteta za spoljašnje jedinice.

Dodaj komentar