Upoređivanje uređaja

Frigo Cool

Prosečno: 3.7 (Glasova: 43)

Frigo Cool Servis Klima Uredjaja je porodična firma, koja je u ovaj posao ušla i srcem i dušom i maksimalno se trudimo da se to u našem radu vidi. No, ono što prvenstveno želimo da podelimo sa vama su stvari zbog kojih se naša firma na tržištu razlikuje od drugih. Ali, pre toga, samo kratko, evo čime se sve Frigo Cool bavi:

Naš glavni posao je prodaja, montaža i servis klima uređaja. Takođe, klime i popravljamo. U našoj ponudi uvek možete da nađete aktuelne modele, najmodernije klima uređaje na akciji svih većih proizđaca klima.
Sve ovo i mnogo toga još možete videti na našem sajtu, ali da se vratimo na ono po čemu smo zaista jedinstveni: https://www.frigocool.rs/
Kao prvo, mi znamo posao i garantujemo kvalitet. Nije mala stvar što su nas najpoznatiji brendovi kao što su Lg, Mitshubishi, Gree, Midea, Galanz, Panasonic, Vivax i drugi ovlastili da u njihovo ime vršimo ugradnju i servis klima uređaja. To je tako zato što iza naših majstora stoji dugogodišnje iskustvo. Majstori koji su vredni, odgovorni i pedantni dugo su sa nama, na obostrano zadovoljstvo. Naš tim se sastoji od pet ekipa koje su non stop na raspolaganju ili na zadatku i pokrivaju teritoriju Beograda i 30-ak km okoline.
Kada pozovete Frigo Cool, možete biti sigurni da ćemo raditi sa najkvalitetnijim materijalima, koristiti profesionalni alat, a imamo i određeni kodeks ponašanja koji nam pomaže da se izborimo sa svakim izazovom. Nakon obavljenog posla, dobićete garanciju na uređaj koji smo vam prodali, montirali, servisirali ili popravili i na naš rad.
Ako imate reklamaciju, nećete morati da čekate 5 dana da vam se neko javi na telefon, pa još 6 da neko dođe. Ne. Pozovite nas i očekujte našu ekipu tog ili najkasnije sledećeg dana.
I na kraju, samo još ovo: Nas izdvaja to što znamo da je zadovoljstvo klijenta i njegova preporuka glavni adut za rast i razvoj bilo kog biznisa i zato vredno radimo na tome da naši klijenti uvek budu zadovoljni našom uslugom.
Naše radno vreme je svakog dana cak i vikendom od 8 h – 20 h.
Dezurni telefoni uvek dostupni: 011/630-96-88 ; 061/29-888-33

web:
Frigo cool klima spoljna
Frigo cool klima oprema
Klima servis na krovu
Klima servis unutrasnja
Frigo cool ugradnja unutrasnje
Frigo cool spoljna jedinica servis

Komentari

Dodaj komentar


Servis
adresa: 1 Maja 144A, Beograd
telefon: 011/630-96-88, 061/29-888-33


Prodavnica
adresa: Frigo Cool Internet prodavnica, Beograd
telefon: 011/630-96-88, 061/29-888-33