Upoređivanje uređaja

Whirlpool klima uredjaj AMD 032/1

Whirlpool AMD 032
Whirlpool AMD 032 filter
Prosečno: 3.5 (Glasova: 17)
Tip: zidni
Inverter: Ne
Kapacitet hlađenja: 11700 BTU
Energetska klasa: A, EER: 3.21

Kapacitet grejanja: 12200 BTU
Energetska klasa: A, COP: 3.61
Freon:
R410A
Uporedi
6th Sense jedinstvena funkcija prepoznavanja i ustede ravan panel sa inox lajsnom, indikator zaprljanosti filtera koji kad se upali opominje vas da morate da ocistite filtere, Around U funkcija – merenje temperature oko daljinskog upravljača
Stari model, bio u ponudi do 01. 01. 2016.

Karakteristike

Model unutrašnja jedinica AMD 032/1
spoljašnja jedinica -
zemlja porekla Kina
Hlađenje potrošnja pri hlađenju(kW) 1.068
Grejanje potrošnja pri grejanju(kW) 0.992
Dodatne funkcije uklanjanje vlage 0
WiFi Ne
Unutrašnja jedinica protok vazduha (m3/h) 0
dimenzije VxŠxD (mm) 250x750x190
težina (kg) 8
display za očitavanje temperature Ne
nivo zvučne snage - buka (dB) 54
Spoljašnja jedinica dimenzije VxŠxD (mm)
težina (kg)
nivo zvučne snage - buka (dB)
Freon tip freona R410A
količina freona u sistemu (gr) 0
Opseg rada spoljašnji temperaturni opseg 0
Instalacija maksimalno rastojanje unutr/spolj. jed.(m) 0
Filteri vrste Nano filter sa srebrnim jonima, Antibakterijski filter za prašinu,

Opis


 

Komentari

Nigde nema tacnih podataka o ovoj klimi, pa cak ni na njoj. Majstor koji mi je ugradjivao mi kaze da ima grejac za otapanje kompresora, a ovde pise da nema. U uputstvu je grejac pomenut svaki put sa zvezdicom, kao napomena za one koje imaju grejac. A oznaka im je ista??? Negde pise da ima jonizator, a na njoj ne pise nista, niti ima opciju ukljucivanja istog. Isusivanje vazduha IMA, ali pri koriscenju istog i hladi (ne znam da li treba).
Klima radi perfektno, i hladi i greje super, ali sve ostalo je ili sranje ili misterija, tako da ocenjujem sa 3. Razocaran sam!!!

SVE TO MORA DA ZNA PRODAVAC GDE SI JE KUPIO,I OBJASNJENJE POTRAZI UPRAVO TAMO , INACE KLIMA JE MAXIMALNO DOBRA U A KLASI JE A SVE OSTALO NIJE BITNO

Imam problem da se ventilator ne isljucuje kad postigne temperaturu pri hladjenju. Spoljna jedinica se iskljuci i klima prestane da hladi ali ventilator i dalje radi. Da li neko ima slican problem (ili tako treba da radi)? Pokusao sam sa raznim opcijama ali je uvek isto.

Inace hladi kako treba. Grejanje nisam isprobao.

Klima je en. klasa A, imate gresku u opisu...

Ja imam ovu klimu mesec dana, i ukljucio se "clean filter" znak na sta sam ja oprao one "mreze" iz njega ali i dalje svetli. Ne znam koji je problem a u upustvu naravno nema. Osim toga sve je ok.

E ovako... Sto si tice Adriana mora cete dugme na panelu gore da pritisnete, odnosno da resetujete pa ce i dugme ili ti ikonica za filter na panelu prestati da svetli, a sto se tice BB za njega odgovor glasi, da je nasa klima ,pametna, klima i kada dostigne odgovarajucu temperaturu ona prekida sa radom - sdedi struju, a ventilator nastavlja sa radom jer odrzava namestenu temperaturu... otvorite vrata i videce te da ce za par minuta ponovo poceti ventilator na spoljnoj jedinici nastaviti sa radom.

Sto se tiče klima je ok ali imam problem sa grejanjem (čini mi se da u odnosu na druge jeftinije klime toplota vazduha pri izduvavanju je manja pa da pitam dal jos neko ima takav prob.i dali se resava)
Odgovor Adrianu podigni poklopac sa desne strane pored filtera imas mali poklopcic skini ga i pritisni dugme za reset filtera.

Dodaj komentar