Upoređivanje uređaja

LG

Prosečno: 4.3 (Glasova: 3)
Ukupno rezultata: 202
Sortiranje po:

Stari modeli

KataloziŠta je Therma V?

THERMA V je najnoviji sistem toplotne pumpe vazduh/voda kompanije LG, naročito dizajniran za novogradnju i za renoviranje, pomoću napredne tehnologije zagrevanja kompanije LG, uz štednju energije.
THERMA V se može koristiti kao rešenje za različite tipove grejanja, od podnog grejanja do snabdevanja toplom vodom iz više toplotnih izvora.
Energetski efikasna primena
THERMA V pruža najbolje rešenje za zagrevanje doma i za snabdevanje toplom vodom, uz tehnologiju invertera kompanije LG. On je 4 puta energetski efikasniji od sistema kotlova, jer apsorbuje energiju iz okruženja.

LG Therma V ušteda

Različiti načini primene

Moguće su razne vrste primene uz THERMA V jedinice, u novogradnji i prilikom renoviranja kuće.
Novogradnja
Uz monoblok i split modele za nisku temperaturu, mogući su i grejanje i hlađenje.
Renoviranje kuće
Prilikom renoviranja, THERMA V možete povezati na postojeći sistem kotlova, da biste optimizovali energetsku efikasnost i kapacitet zagrevanja. Takođe, THERMA V za visoke temperature mogu u potpunosti da zamene postojeći kotao, obezbeđujući vruću vodu, temperature 80°C.

Vazdušne toplotne pumpe

Najnoviji, usavršen sistem filtriranja vazduha, pomaže da zaštitite zdravlje, udobnost doma i životnu sredinu. LG vazdušne pumpe imaju izuzetno nizak nivo buke, značajno poboljšanu energetsku efikasnost, stilizovan dizajn koji se uklapa u svaku prostoriju i širok spektar naprednih funkcija.