Upoređivanje uređaja

Tipo klima

Prosečno: 3.7 (Glasova: 18)

TIPO Klima je osnovana 25. maja 1994 godine u Kragujevcu. Od samog osnivanja osnovna delatnost firme je prodaja i ugradnja klima uređaja.

Pored prodaje i ugradnje klima uređaja split sistema bavimo se prodajom i ugradnjom centralne klimatizacije i ventilacije. Danas smo mala firma koja je adekvatnom strukturom radnika u stanju da odgovori na profesionalnom nivou svim zahtevima tržišta. U svakom trenutku možemo vam ponuditi optimalna tehnička rešenja, opremu i montažu kako klima uređaja, tako i ventilacione opreme. Kvalifikovani i obučeni serviseri, lager rezervnih delova najbolja su garancija da će naši korisnici-kupci dugo biti zadovoljni sa funkcionisanjem opreme koju smo isporučili i ugradili.

Od 2005 godine svoju delatnost smo proširili i na oblast auto klima, kako popravku i održavanje postojećih auto klima, tako i ugradnju transportne rashlade u dostavna i privredna vozila, kao i ugradnju Webasto uređaja u transportna vozila. Uspešno poslovanje naše firme ogleda se u velikom broju zadovoljnih kupaca, kao i velikom broju referentnih naručilaca radova sa kojima smo poslovali i još uvek ostvarujemo uspešnu saradnju.

Ovlašćeni smo servis za MIDEA, LG, GREE, GALANZ, VOX, PANASONIC, VIVAX, TOSHIBA, MITSUBISHI. Sigurnost i pouzdanost u radu sa korektnim cenama i poštovanje zadatih rokova su garancija našeg kvaliteta.

web: http://www.tipoklima.rs
Tipo klima
Tipo klima multi
Tipo klima auto

Komentari

Dodaj komentar


Prodavnica
adresa: Bul. kraljice Marije 46 , Kragujevac
telefon: 034/311-333


Tipo klima servis
adresa: Bul. kraljice Marije 46 , Kragujevac
telefon: 034/311-333


Tipo klima auto servis
adresa: Bul. kraljice Marije 46 , Kragujevac
telefon: 034/311-333