Upoređivanje uređaja

Hisense

Prosečno: 4.9 (Glasova: 318)
Ukupno rezultata: 42
Sortiranje po:

KataloziKompanija Hisense osnovana je 1969. godine i svetski je lider u oblastima Smart televizora, Klima uređaja, Kućnih aparata i uređaja za Mobilnu komunikaciju. Hisense zapošljava preko 75.000 radnika u celom svetu, a već 11 godina u kontinuitetu ima najveći tržišni udeo u Kini, na robnoj grupi televizori. Trenutno Hisense ima više od 30 kompanija, a prihod od prodaje dostiže 35 milijardi USD u 2018. godini. Hisense takođe ima 7 razvojno-istraživačkih centara i 7 proizvodnih baza u inostranstvu, a proizvodi pod brendom Hisense prodaju se u više od 130 zemalja širom sveta.

Kompanija Hisense je započela rad na polju klimatizacije 1988. godine, a već 1997. godine na tržište je lansira prvi kineski Inverterski klima uređaj i od tada se obavezala 20 godina na razvoj i promociju inverter tehnologije. 2005. godine Hisense je proizveo prvi 180°DC Inverter u Kini, a 2006. godine prvi su proizveli FULL DC Inverter sa EER koeficijentom 7,5. Hisense klima uređaji su izabrani od strane kineske vlade za energetski najefikasnije klima uređaje u 2018. godini, a Hisense je jedina korporacija koja je dva puta dobila kinesku nagradu za kvalitet. Ova nagrada je dokaz najvišeg nivoa kvaliteta proizvoda. Hisense je tokom godina na polju klimatizacije akumulirao nenadmašnu tehnoligiju, iskustvo i poverenje potrošača.

„Tehnologija, Kvalitet, Integritet i Odgovornost“ su četiri ključna elementa Hisensea.

Danas su proizvodi pod brendom Hisense kod korisnika sinonim za kvalitet i pouzdanost. Hisense poseduje niz proizvodnih jedinica i jedinica za kontrolu kvaliteta inverterskih sistema za klima uređaje, sami proizvodeći sve potrebne komponente. Hisense Corporation  ima zajednička ulaganja sa globalnim brendovima kao što su IBM, Hitachi i Whirlpool, na zajedničkom razvoju najsavremenije tehnologije. Saradnja Hisense – Hitachi traje već više od 10 godina. Proizvodi se prodaju pod oba brenda, kao rezultat sveobuhvatnog globalnog razvoja i istraživanja. Hisense klima uređaji poseduju najnoviju Invertersku tehnologiju i zbog svega navedenog je kompanija Hisense Inverter Expert u polju klimatizacije.