Upoređivanje uređaja

44. MEĐUNARODNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA (UFI) – SEEBBE

Datum : 15. 04. 2018.
sajam gradjevine 2018

Specijalizovana međunarodna manifestacija koja obuhvata najrazličitije segmente građevinske industrije – od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata. Upotpunjuju ga i različiti načini adaptacije, rekonstrukcije i restauracije, kao i promocija starih zanata koji su druga krajnost savremenim informacionim tehnologijama i modernom upravljanju projektima. Kao finalna delatnost, deo Sajma građevinarstva je i opremanje enterijera.

Učesnici manifestacije su svi eminentni domaći i strani građevinski proizvođači, distributeri i trgovci opremom i materijalima. Oni za posetioce Sajma svake godine pripreme posebne popuste i specijalne uslove plaćanja proizvoda i usluga.

Međunarodni sajam građevinarstva (SEEBBE), kao vodeći sajamski događaj u građevinskoj industriji u regionu jugoistočne Evrope, biće održan od 18. do 21. aprila u Beogradu, uz najavljeno učešće više od 20 zemalja iz regiona i sveta.

Izvor : Sajam

Dodaj komentar