Upoređivanje uređaja

Ceo svet bira Gree

Datum : 09. 07. 2019.
Ceo svet bira Gree

Kompanija Gree nalazi se u Zhuhaiju, prelepom obalnom gradu na jugu Kine, i broji preko 80.000 zaposlenih. Osnovana 1991. godine i već poseduje 11 proizvodnih baza u svetu, od kojih se devet nalaze u Kini, jedna u Brazilu i jedna u Pakistanu. Pet istraživačkih baza bavi se istraživanjem obnovljivih resursa, što je vlasnici kompanije Dong Mingzhu obezbedilo mesto u Ujedinjenim nacijama kao Glasnica održivog razvoja. 

Zahvaljujući istraživanjima, uspeli su da plasiraju prvu u svetu Eco Inverter pumpu. Od 2005. godine, kompanija Gree godinu za godinom biva proglašena kao br. 1 kada je proizvodnja uređaja u pitanju. Godine 2006. dobila je nagradu "Svetski brend". U 2018. godini Gree se našla na 294. mestu na Forbes-ovoj listi uticajnih kompanija i, prema istraživanjima, pokazalo se da je svaka treća kupljena klima u svet ovog proizvođača.

U svom portfoliu nudi različite modele klima uređaja, kod nas najpopularniji su Gree Fairy, Gree Lomo i Gree Viola.

Gree Fairy visokokvalitetan je klima uređaj On/Off klase. Poseduje sve najnovije funkcije generacije ove klase, a ono što ga izdvaja od ostalih je savremen, kompaktan dizajn unutrašnje jedinice sa nevidljivim displejom u režimu mirovanja - Što omogućava dobro uklapanje u svaki enterijer. Gree Fairy popularan je uređaj, jer u klasi On/Off klima stvara uštedu u potrošnji zbog svoje energetske klase (A klasa) i freona R410a. Često se kod nas može čuti za Fairy da kažu da je on Dobra Vila vaših računa.

Gree Fairy
Gree Lomo popularan je inverter uređaj zbog odnosa cene i kvaliteta. Ovaj uređaj pripada A++ energetskoj klasi i uštede u potrošnji električne energije su znatno smanjene. Pored toga, njegov dekorativni panel sa nevidljivim displejom privlači potrošač sa prefinjenim ukusom jer se idealno uklapa u svaki enterijer. Poseduje integrisanu WiFi konekciju u jedinici i pruža mogućnost jednostavnog upravljanja putem internet veze čak i sa udaljene lokacije. Uz svaki kupljeni Gree Lomo na poklon se dobija set za ugradnju (izolovane bakarne cevi 3m, kablovi 4m, rozetne, bandaž traka) - Brza i jednostavna montaža bez dodatnih troškova.

Gree Lomo
Gree Viola, takođe je visokokvalitetan inverter uređaj koji pruža kvalitet po pristupačnoj ceni. Ali, ono što ga izdvaja od svih drugih uređaja je njegov jedinstven dizajn i inovativni zamenljivi dekorativni paneli dostupni u šest različitih boja za dodatno prilagođavanje prostoru. 

https://www.youtube.com/watch?v=3Y4ImoJkVM0

Svi Gree proizvodi mogu da se kupe na odloženo plaćanje i do 84 mesečne rate, a ekskluzivni distributer Gree proizvoda u Srbiji i Crnoj Gori je kompanija Energy Net

 

Komentari

Dodaj komentar