Upoređivanje uređaja

Humanitarna akcija - klima uređaji za bolnicu Sveti Sava

Datum : 06. 08. 2019.
Unija servisera klimatizacije bolnica Sveti Sava

UNIJA SERVISERA KLIMATIZACIJE BEOGRAD je pokrenula humanitarnu akciju u kojoj ucestvuju clanovi Unije servisera, uvoznici i sve firme dobre volje koje svojim donacijama kako klima tako i instalacionog materijala pomazu da se akcija sto bolje odradi.

Dana 31.07.2019. godine ugrađeno je 14 klima uređaja Daikin i Chigo u bolnici Sveti Sava u Beogradu. Takodje je uradjeno servisiranje i popravka 20 klima koje su vec bile u bolnici montirane. Veliki posao je za početak uradjen a na zadovoljstvo pacijenata koji se tu leče kao i na veliko zadovoljstvo osoblja koji brinu o nasim najtezim bolesnicima.

Zahvaljujemo se prvenstveno osoblju bolnice Sveti Sava koji su bili tu za sve nas, takodje se zahvaljujemo firmama Daikin, Etaz doo, Adatel doo, A.S.C Hemic doo, R-plastik koji su donirali klime i instalacioni materijal , Radio 202 i RTS-u  koji su dali veliku podrsku kao i majstorima koji su na profi nacin i u sto kraćem roku odradili veliki posao

Cilj ove akcije nije samopromocija Unije niti bilo kog donatora vec da se akcija nastavi dalje.

Svaka pomoć i donacija zainteresovanih kompanija ili pojedinaca je dobrodošla.

Ukoliko ste zainteresovani da nam pomognete da ostvarimo sto bolji uspeh u ovome, zamolicemo vas da bar ovu vest objavite na svojim stranicama.

Idemo dalje, akcija se nastavlja a zajedno i slozni mozemo mnogo!!!

Izvor : Unija servisera klimatizacije

Komentari

Dodaj komentar