LG ARTCOOL – ZA VAŠU MALU KUĆNU OAZU SVEŽINE

Klima u dnevnoj sobi

Nezavisno od toga da li provodite dosta vremena kod kuće ili je vaš životni stil takav da ste često odsutni, jedno je sigurno - dom je mesto u kojem treba da se osećate što bolje i zadovoljnije. Međutim, da li ste sigurni da ste preduzeli baš sve, kako biste svoj životni prostor učinili maksimalno komfornim? Čim se primakne leto, vreli dani nas podsete kako boravak u svakom zatvorenom pro-storu postaje naporan. 

Temperature su svake godine sve veće, te svakodnevni život u ovom periodu godine, naročito bez rashladnih uređaja, postaje sve teže podnošljiv. Zbog sve lošijeg kvaliteta vazduha u urbanim sredinama, kao i čestica polena ambrozije, koji su uticali na to da se poveća broj respiratornih tegoba, ali i broj alergija, na dom gledamo kao na svoju oazu čistog vazduha i svežine, posebno ako je isti opremljen kvalitetnom klimom.

Moderan LG ARTCOOL Mirror klima uređaj sa DUAL Inverterom je baš o-naj klima uređaj koji vam je potreban za planinski vazduh u vašem domu. Ovaj uređaj, osim što pruža efikasnu zaštitu od neželjenih čestica i mikroorganizama, dodatno eliminiše mikrozagađivače, pružajući idealnu temperaturu i svežinu svakom enterijeru, dok je u isto vreme i ekonomičan, jer štedi vašu električnu energiju, zahvaljujući Inverter tehnologiji koja omogućava da se, uz minimalnu potrošnju energije, brzo dostigne željena temperatura. 

Alergijski filter za zdraviji vazduh!

Zahvaljujući AllergyFilter tehnologiji, ova klima uspešno eliminiše i najmanje čestice alergena i virusa iz vazduha. To se postiže posebnom tehnologijom pre-čišćavanja vazduha, u dve faze. Kao prva linija odbrane, tu je predfilter, koji najpre hvata i zadržava sitne čestice prašine, dok u fazi 2 UVnano™ tehnologija pomoću UV LED svetla eliminiše bakterije na ventilatoru, tako da izlazi maksi-malno sterilisan vazduh. LG ARTCOOL takođe ima oznaku BAF, što znači da je uređaj sertifikovala britanska organizacija posvećena pomoći deci i odraslima sa alergijama, kao uređaj koji uspešno uklanja grinje, kućnu prašinu, gljivice i buđ, koji lebde u vazduhu.

LG DUAL Inverter Compressor™ za brže hlađenje prostorije

LG ARTCOOL svaki prostor hladi neverovatnom brzinom - čak 40% brže i efi-kasnije nego drugi rashladni uređaji, zahvaljujući pametnoj LG DUAL Inverter Compressor tehnologiji. Na ovaj način dom se rashlađuje brže, smanjuje se potrošnja električne energije, a i računi za struju su manji. Dostizanje savršene temperature za udobnost doma nije samo energetski efikasnije, već je i tiše, jer pomenuta tehnologija dodatno smanjuje jačinu buke uređaja dok je u funkciji. Svi uslovi za savršenu letnju, popodnevnu dremku su stvoreni.

Automatsko unutrašnje čišćenje

Takođe, važno je pomenuti i da redovno čišćenje i menjanje filtera na uređaji-ma za klimatizaciju na klasičan način jednostavno postaje nedovoljno, pa je LG ARTCOOL dizajniran tako da ima sposobnost internog čišćenja. Ovaj uređaj automatski isušuje vlagu unutar klima uređaja i sprečava da se u njoj razvijaju bakterije, a samim tim i neprijatni virusi. Ovakva opcija je garancija da u sva-kom trenutku u svom domu, udišete čist vazduh. 

Stilski dizajn ARTCOOL uređaja

Ništa manje važan od gore navedenih opcija, nije ni dizajn samog uređaja. LG ARTCOOL odlična je opcija za svaki stambeni prostor, jer se njegov minimali-stički i sveden izgled lako uklapa u svaki dom. Na prednjoj strani klime nalazi se staklo sa efektom ogledala, koje reflektuje okruženje u kojem se nalazi i daje dašak elegancije svakom prostoru. 

Uz LG ARTCOOL u ovom periodu čak i oni najtopliji dani u godini ispunjeni let-njom žegom, prolaze bez ikakve neugodnosti, u vašoj maloj, ličnoj oazi svežine - ni manje ni više, nego u vašem domu. 

Foto: Victoria Borodinova / Pexels

Tagovi

Dodaj komentar

Ovaj podatak se ne prikazuje, čuva zbog sigurnosti