Najveća akcija Unije servisera klimatizacije do sada - "Majstor velikog srca": Zamenjeno i servisirano preko 300 klima uređaja u KBC Zvezdara

Majstor velikog srca akcija Kbc Zvezdara

Unija servisera klimatizacije pokrenula je nedavno veliku humanitarnu akciju u kojoj je KBC Zvezdara dobila 58 novih klima uređaja, a servisirano je još oko 320 postojećih, ispravnih klima.

Majstori iz velikog broja gradova iz Srbije, njih oko 120, došli su u Beograd kako bi kolegama iz glavnog grada pomogli da urade veliki posao i tako svim bolesnicima koji se leče u ovom zdravstvenom centru omogućili da predstojeće leto dočekaju u klimatizovanim prostorijama, što bolesnim ljudima i te kako znači.

Majstori su radili na dve lokacije i četiri velika objekta, a jedan deo majstora pomogao je i da se Bolnici za pedijatriju "Olga Dedijer" servisira 30 postojećih i ugradi novih 7 klima uređaja.

- Akcija je zamišljena tako da se danas servisira oko 300 klima uređaja u KBC Zvezdara. Od toga će biti oko 50 zamenjenih, dotrajalih uređaja, a ostali će biti sređeni tako da budu ispravni i spremni za rad - kaže  Marica Milić iz Unije servisera klimatizacije Srbije.

Akcija je započeta u ranim jutarnjim časovima, majstori su podeljeni u dve grupe, dobili su svoje zadatke i prionuli na posao. 

- Ovo je bio veliki izazov za nas, ali je sve teklo po planu. Jeste da smo svi bili umorni i na izmaku snage kada je posao završen, ali je cilj ostvaren i to je najbitnije - kaže Marica.

Ona je dodala i da su tog dana pacijenti morali da "istrpe" malo buke, ali da će im zato predstojeći topli letnji dani biti mnogo lakši i prijatniji. 

- Ova akcija je značajna pre svega za pacijente KBC Zvezdara i koristim priliku da se zahvalim Uniji servisera klimatizacije Srbije što su svojim trudom i zalaganjem pomogli da se unapred uslovi u kojima borave pacijenti. Svakodnevno ulažemo napore da se zanovi oprema i pruži dodatni komfor pacijentima, ali i osoblju tako da su nam ovakve akcije  posebno značajne - rekao je prof. dr Petar Svorcan, vd direktor KBC Zvezdara


 

Dodaj komentar

Ovaj podatak se ne prikazuje, čuva zbog sigurnosti

Slične vesti