Upoređivanje uređaja

Vivax cool day 2017

Datum : 05. 04. 2017.
vivax-cool-day

3.4.2017. u Hotelu Hedonic pred više od 170 servisera i prodavaca klima uređaja, predstavljen je asortiman VIVAX klima uređaja za 2017. godinu.

Vivax klima uređaji prisutni su više od 10 godina na tržištu Srbije sa najširim asortimanom. Ovu činjenicu potvrđuje pola miliona zadovoljnih korisnika u zemljama regiona, zapadne Evrope, Afrike i Južne Amerike. Ovaj uspeh smo prvenstveno postigli zahvaljući inovacijama i znanjima koje su implementirane u svaku novu seriju.

Vivax klima uređaji poznati su kao uređaji dobrih karakteristika. Osim dizajna koji se može uklopiti u svaki prostor, odlikuju se najnovijim tehnologijama koje omogućuju napredne funkcionalnosti, a osim toga svojom brigom za zaštitu okoline spadaju među najštedljivije klime koje se mogu naći na tržištu. Vivax klima uređajima moguće je upravljanje putem pametnog telefona čak i u trenucima kada ste udaljeni od samih klima uređaja.

Vivax u ponudi nudi širok asortiman klima uređaja, od mono zidnih split sistema, multi inverter zidnih, podnih i kasetnih sistema, mobilnih klima uređaja, pa sve do podno-plafonskih, kanalnih i kasetnih komercijalnih uređaja. Sa Vivax asortimanom klima uređaja u stanju smo da odgovorimo na sve potrebe tržišta.

Dodaj komentar