Upoređivanje uređaja

52. Međunarodni kongres i izložba o KGH

Datum : 12. 11. 2021.
52-medjunarodni-kongres-i-izlozba-o-KGH

Organizacioni odbor 52. Međunarodnog kongresa i izložbe o KGH odlučio je da 52. skup nauke i struke u oblasti KGH bude održan od 1. do 3.decembra 2021. godine.

Program će biti održan u konferencijskim salama hotela Holiday Inn uz poštovanje svih neophodnih epidemioloških mera. Svoje radove autori će moći da izlažu u sali, preko računara (u realnom vremenu), ili mogu poslati snimljenu prezentaciju.

Za studente se sprema poseban program, a Nacionalno studentsko takmičenje Društva za KGH održava se u četvrtak, 2. decembra 2021. Izložba će biti održana u Belexpocentru, koji je sastavni deo zgrade hotela.

Zbog složenosti celokupne situacije sa korona virusom svi učesnici će morati da imaju neku od potvrda:

  • O preležanoj bolesti COVID-19 pre najmanje dve nedelje i najviše šest meseci, ili
  • O potpunoj vakcinaciji (ukoliko su se vakcinisali u Srbiji), ili
  • negativan PCR test ne stariji od 72 časa, ili
  • negativan brzi test ne stariji od 48 časova.

Ulazak u prostor održavanja skupa stranim državljanima dozvoljen je uz odgovarajuću potvrdu:

  • o preležanoj bolesti COVID-19 pre najmanje dve nedelje i najviše šest meseci izdatoj u zemlji sa kojom Republika Srbija ima sporazum o reciprocitetu (više informacija na sajtu Ministarstva spoljnih poslova), ili
  • o potpunoj vakcinaciji izdatoj u Republici Srbiji, ili stranoj državi sa kojom Republika Srbija ima zaključen sporazum o priznavanju vakcinacije (više informacija na na sajtu Ministarstva spoljnih poslova), ili
  • o negativnom PCR testu ne starijem od 72 časa, ili
  • o negativnom brzom testu ne starijem od 48 časova.

Svi učesnici moraju pokazati odgovarajuću potvrdu da bi dobili akreditaciju sa kojom ulaze u prostor održavanja skupa. Zaposleni na štandovima i članovi odbora akreditacije će dobiti pre skupa, radi smanjenja gužve prilikom ulaska.

Za sve učesnike obezbeđena su sredstva za dezinfekciju ruku, a organizatori će se pobrinuti da mesta budu regulisana tako da se ispoštuju sve preporuke koje se tiču suzbijanja širenja pandemije korona virusa.

Izvor : KGH kongres

Komentari

Dodaj komentar