Upoređivanje uređaja

Hisense – novi brend na tržištu Srbije

Datum : 15. 08. 2019.
Klima uređaji kompanije Hisense od nedavno su dostupni i na našem tržištu. U nastavku predstavićemo vam ovu Kinesku kompaniju, njenu tehnologiju i uređaje koji su dostupni kod nas.
 
Osnovana 1969 kompanija Hisense jedna je od najvećih proizvođača potrošačke elektronike i kućnih aparata. Širom sveta Hisense je izgradio 18 kompanija, 3 produkcione baze i 7 istraživačkih centara koji kreiraju proizvode koji se prodaju u preko 130 zemalja sveta. Svoje poslovanje kompanija zasniva na 4 elementa: tehnologiji, kvalitetu, integritetu i odgovornosti. Sve ovo dovelo je do stvaranja proizvoda koji su orjentisani ka uštedi energije i očuvanju ekologije.

Hisense inverter ekspert

Hisense je prva kompanija koja je implementirala inverter sistem u polje klimatizacije u Kini. Nakon 20. godina razvoja i promocije ove tehnologije, iskustvo i poverenje korisnika je jačalo, i kao rezultat Hisense kompanija je postala nosilac razvoja inverter tehnologije u industriji klimatizacije.
Klima uređaje ove kompanije odlikuju sledeće karakteristike:
  • Laka instalacija – cevi za gas i vodu mogu da se povežu dok uređaj visi na zidu.
  • Super tihi mod rada – sa specijalno dizajniranim tunelom za vazduh i odgovarajućom kontrolnom tehnologijom, novi inverter modeli drže jačinu buke na jako niskom nivou od 16.5 dB tokom rada u super tihom modu.
  • Nano – sterilišu bakterije efikasno i pravi veliki broj molekula vode u vazduhu, koji posebno pogoduju suvoj koži, stvarajući osećaj prirodnog spa centra.
  • 4 u 1 filter
  • 4 posebna programa rada specijalizovana za ugodan san.
  • WI-Fi kontrole
  • Samodijagnostika i automatska zaštita.
Ponudu kompanije Hisense možete pogledati na sledećem linku: https://klimauredjaji.com/hisense 

Komentari

Dodaj komentar