Upoređivanje uređaja

Hisense klima uređaji – najbolja kineska tehnologija dostupna i kod nas

Datum : 10. 05. 2019.
Hisense klime

Najprodavaniji VRF brend u Kini od skoro je dostupan i na našem tržištu. Serije klima uređaja Marvelo i Noble Plus, kao i serije VRF sistema sa oznakama HI-FLEXi i HI-SMART dostupne su i na tržištu Srbije.

Hisense Grupa, sa sedištem u istočnoj Kini u gradu Qingdao, je internacionalni konglomerat osnovan 1969. godine sa glavnim fokusom na proizvodnju elektronike i bele tehnike. Od samog nastanka posvećuje se tehnološkim inovacijama, investicijama, uveravanjem u kvalitet u integraciju različitih usluga. U 2018. godini uz saradnju sa razvojnim, servisnim centrima i divizijama širom sveta, Hisense nastavlja da gradi poverenje kod korisnika na globalnom nivou.

Hisense VRF

Hisense VRF sistem grejanja i hlađenja je proizveden od strane Hisense Hitachi Air conditioning System Co. Ltd. koja predstavlja zajedničko ulaganje dveju kompanija, Hisense iz Kine i Hitachi iz Japana, za proizvodnju uređaja za klimatizaciju, razvoj tehnologije, marketinga i servisa.

Sistem kontrole kvaliteta je garancija pouzdanosti Hisense VRF. Od dizajna, proizvodnje, pa sve do testiranja, Hisense VRF insistira na najvišim mogućim standardima kako bi zadržao visok kvalitet svih proizvoda.

Multifunkcionalni VRF sistem

Hisense multifunkcionalni VRF sistem predstavlja inteligentno ekološko rešenje pogodno za kuće i sastoji se od tzv. 3u1 sistema - centralne klimatizacije, podnog grejanja i sanitarne tople vode. Koristeći visoko efikasnu tehnologiju DC invertera, kao i tehnologije toplotnih pumpi i rekuperacije toplote, stvara se moderan i konforan ugođaj. Korišćenjem tehnologije rekuperacije toplote, u režimu hlađenja objekta dobija se besplatna pripremu sanitarne tople vode.

Eksperti za inverter sisteme

Hisense je prva kompanija koja je implementirala inverter sistem u polje klimatizacije u Kini. Nakon 20. godina razvoja i promocije ove tehnologije, iskustvo i poverenje korisnika je jačalo, i kao rezultat Hisense kompanija je postala nosilac razvoja inverter tehnologije u industriji klimatizacije.

Posvećenost istraživanju i razvoju novih proizvoda

Više od 3000 inženjera u globalnoj Hisense mreži za istraživanje i razvoj neumorno radi na unapređenju asortimana, sa akcentom na inovacijama i kvalitetu. Njihov cilj je da najnovije tehnologije učine dostupnim, zbog čega svi njihovi proizvodi imaju odličan odnos cene i kvaliteta.

Pogledajte više informacija o Hisense klima uređajima

Komentari

Dodaj komentar