Upoređivanje uređaja

Hisense pruža rešenje za sve tipove objekata

Datum : 31. 03. 2021.
Hisense-VRF

U modernom svetu poslovanja nije neuobičajeno da se kompanije prepoznaju po tradiciji, kvalitetu, stručnosti, deljenju istih vrednosti i uspešnosti poslovanja. Kada se na sve navedeno doda i kvalitet proizvoda i zajednička vizija budućnosti poslovanja, dolazimo do tačke gde postoje svi preduslovi za dugoročnu i uspešnu saradnju.

Proizvodni program

Hisense može da se pohvali širokim spektrom proizvoda sa velikim rasponom kapaciteta kao i najnoviju VRF tehnologiju sa inverter skrol kompresorom koja omogućuje visok stepen kompresije, bolje snabdevanje uljem, nizak nivo buke kao i precizniju kontrolu izlaznog kapaciteta uređaja koji se odlično prilagodjava trenutnim energetskim zahtevima objekta. Sitemi Hisense VRF se odlikuju kvalitetnom tehnologijom, izuzetnim karakteristikama u radu, visokom efii distributivnih elemenata, kao i inteligentnim i praktičnim sistemima upravljanja.

Hisense Group je internacionalni konglomerat osnovan 1969. godine. Danas je jedan od svetskih lidera u polju klimatizacije, bele tehnike i elektronike sa preko devedeset hiljada zaposlenih radnika, sedam razvojnih centara i prisustvom u više od 130 zemalja širom sveta. U proteklih nekoliko godina Hisense je postao treći najpopularniji svetski brend u industruji televizora, drugi najprodavaniji VRF, split i multi split brend u Kini.

Ponudu Hisense uređaja možete pogledati ovde

Hisense Hitachi

Hisense Hitachi Air – Conditioning Marketing Co., Ltd. pun je naziv firme i predstavlja spoj tehnologije Hisense i Hitachi koja se proizvodi u kineskom gradu Qinqdao. Fabrika je rezultat zajedničkog ulaganja (50/50%) Kine i Japana u proizvodnju klimatizacione opreme, tehnoloski razvoj, marketing i usluge. Čitav proizvodni kompleks se prostire na površini od 130.000 m2. Zbog porasta prometa VRF sistema od gotovo 30% svake godine, Hisense je počeo sa izgradnjom i treće fabrike za proizvodnju ovih sistema.

3D Hisense izložbeni prostor

Posetite globalni izložbeni prostor Hisense VRF gde možete saznati priču o razvoju Hisense brenda, globalnu strategiju, osnovnu tehnologiju i mnogo toga drugog. Pristupite putem linka i krenite na putovanje sa ovim sjajnim proizvodjačem opreme http://www.hisense-vrf.com/hsvrfvr/site/index.html

Hisense i Delta term

Kineska kompanija Hisense Group, prepoznala je domaću kompaniju Delta Term, iz Beograda, sa devedeset godina tradicije, kao budućeg snažnog i pouzdnog partnera na tržištu Srbije. Deltatermu je pripala velika čast i obaveza da postane generalni distributeri i zastupnici sistema
Hisense VRF, sistema toplotnih pumpi, split i multi-split sistema kao i sistema za ventilaciju.

Delta Term je osim poslovne saradnje u kompaniji Hisense dobio partnera koji veliku pažnju posvećuje i zadovoljstvu svojih zaposlenih, zbog čega su nosioci priznanja za najboljeg poslodavca u Kini, a takođe i partnera koji podržava i sponzoriše mnoge društvene i sportske događaje širom sveta. Svojom stručnošću, tradicijom i dosadašnjim rezultatima u poslovanju, Delta Term d.o.o je zaslužio poverenje kompanije Hisense, koja nam predstavlja čvrst oslonac i podršku u znanju, plasiranju proizvoda na trzište i pružanju svih vrsta usluge vezano za brend Hisense na teritoriji Srbije.

Sekulic hala Hisense hi-flexi S

start up centar Priboj

Izvor : Deltaterm

Komentari

Dodaj komentar