Upoređivanje uređaja

Napravite svoju ličnu oazu u kući sa LG DUALCOOL & PURE klima uređajem

Datum : 27. 07. 2020.
LG Dualcool

Većina nas ne može da zamisli leto bez mora, peščanih plaža i čistog, svežeg primorskog vazduha. Nažalost, kako stvari stoje, sva je šansa da ćemo ove godine gledati u beskrajno plavetnilo samo na starim fotografijama, TV i mobilnim ekranima. 

Ipak, ne treba očajavati!

Ako već ne možemo da putujemo na more, možemo da “oživimo“ leto u kućnim uslovima i reprodukujemo onaj osećaj opuštenosti koji svi imamo kada zatvorimo oči na nekoj dalekoj plaži. Teško je i nepraktično da u te svrhe koritimo morsku vodu i pesak, ali zahvaljujući LG DUALCOOL & PURE klima uređajima, čist i svež vazduh su nam sada na dohvat ruke, daljinca ili mobilnog telefona. Osim što tiho i energetski efikasno poboljšava kvalitet vazduha u domu, ovaj klima uređaj dodatno prečišćava vazduh od zagađivača.

Čist vazduh nam pomaže da se ujutru brže razbudimo, a uveče da lakše i bolje spavamo. Čuva nas od umora tokom dana i pomaže da se koncentrišemo, što je neprocenjivo ukoliko radimo od kuće. Kvalitet vazduha je jednako važan i za razvoj najmlađih, a posebno treba istaći osobe sa respiratornim problemima ili alergijama koji se suočavaju sa različitim tegobama svakog leta. 

LG DUALCOOL&PURE klima uređaji sa ugrađenim prečišćivačem vazduha, osim što leti rashlađuju, konstantno kontrolišu kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru i zato su idealan izbor za sve korisnike koji duže vremena provode u zatvorenom prostoru. U slučaju da je u vazduhu prisutna prekomerna koncentracija štetnih čestica, automatski se uključuje ugrađeni prečišćivač. Senzor PM 1.0 obezbeđuje otkrivanje ultrafine prašine u realnom vremenu i intuitivno prikazuje stanje vazduha pomoću boja“, kaže Nenad Črnila, regionalni menadžer projekata u okviru poslovne jedinice za klimatizaciju i energetska rešenja kompanije LG.

Štetne čestice mogu da budu u mnogo većim koncentracijama u unutrašnjim sredinama nego spolja zbog manjeg strujanja vazduha, a ako na sve to dodamo kuvanje, finu prašinu, alergene, upotrebe sredstva za čišćenje i drugih hemikalija, ne treba da čudi što je sve više ljudi sa respiratornim tegobama. To posebno važi za one koji žive blizu aktivnih gradilišta, fabrika i prometnih saobraćajnica. Sve to doprinosi da kvalitet vazduha bude znatno lošiji od poželjnog, a po studijima Zajedničkog istraživačkog centra Evropske komisije (JRC), vazduh koji udišemo u domovima može biti i do dva puta zagađeniji u odnosu na vazduh spolja što može ozbiljno da ugrozi zdravlje, jer osim otežanog disanja, nečista sredina je plodno tle za mnogobrojne bakterije i viruse.  

LG DUALCOOL&PURE klima uređaji sa ugrađenim prečišćivačem vazduha efikasno eliminišu 99.9 odsto štetnih čestica, bakterija i alergena. Filtracija dodatno koristi jonizator plazme Plasmaster Ionizer+ koji oslobađa preko tri miliona jona. Oni se vezuju za štetne čestice i na taj način sterilišu vazduh i okolne površine, istovremeno neutrališujući neprijatne mirise. Uređaj ima i Dual Cool Inverter koji sam menja brzinu strujanja vazduha u zavisnosti od temperature što omogućava da se svaka prostorija rashladi ili zagreje u rekordno kratkom vremenu. Distribucija vazduha je jednaka u svim pravcima tako da nećete imati problema sa “hladnijim“ ili “toplijim“ zonama prostorije, a nezavisno od temperature, možete biti sigurni da uvek udišete čist i svež vazduh, kao da ste u ličnoj oazi.

Ove klime su i tihe, jer DUAL Inverter Compressor™ kompanije LG otklanja problem buke i održava željenu temperaturu, čime se postižu ušteda energije, dugotrajnije i tiše efikasno hlađenje i grejanje. Takođe, tanak i moderan dizajn LG klima uređaja čini da instalacija bude jednostavna, a čišćenje praktično pomoću EZ klizećeg filtera. Pored toga, veliki skriveni ekran je savršen za praktičan prikaz potrošnje energije.

Gde kupiti

Izvor : LG

Komentari

Cena?

Cenu možеte proveriti sa distributerom https://www.lg.com/rs/enmon-gde-kupiti

Dodaj komentar